Followers

Wednesday, January 23, 2013

Wordless_Wednesday # Tips Jimat Belanja


Boleh cube ..hahahahaha...lalalalla~

21 comments:

Ratu Hatiku said...

hehehe... tp ada ke org buat mcmtu erk :p

Sally Samsaiman said...

hahaha...berkira bbnor aihhh :D

Anum said...

hehehe semuanya nak kira
ada ke ek org mcm nie

Farah Waheda Wahid said...

so far x pernah jumpa lagi orang buat macam ni... tapi sebenarnya betul jugak... it just cost us a few cents compared dengan charges yang mamak charge...

charge yang mamak charge tu inclusive labour cost skali tu cheq kaq... he he he...

Deqla manjew said...

hahhaha.. ni bkn nk jimat dah ni.kedekut bebenor.. tp mcm best je tips ni.. cuma segan nk ikot..hahhahaaha.. :p

Nieyxzha Hassan said...

Hehehe..pandai..rase2 tauke perasan tak?^^

Kakzakie said...

Kalau tak malu buatkan cheq kaq:)

intanfirdaus247 said...

Hhahaha..tips terbaik punya kalau nak kaya cepat..koh koh

ros_reeza said...

alahai jimat la sanagta.. hahaha

Mar Haini Abdul Rahim said...

ni kes kreaaatippp terlebeyy hihi bijak2 :D

boni kacak said...

ni bukan jimat, ni kedekut payau..hahahaha

TiranaAduka said...

salam cheq kaq
Salam maulidur rasul dari tirana aduka

Remy hazza said...

betul2.... kalau kreatif..... kita boleh dapat free aje.....

CikZaniff said...

ermmmm..cm xsanggup je nak buat cmtu..hihi

Ena's Palace said...

hahaha..tak sanggup la nak buat camtu..

sabella mohamad said...

haaa ada betulnya jugak kan . boleh try ni . hihi

airis aries said...

Salam..hehe ader yek orunk wat mcam tuh,kompom airis x pnah wat..ley cpat kaya gak ni

seribupilihan said...

klu wat camnie,boleh kaya gaknya hidup nie..ade sesape berani buat cam nie..hehe..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com