Followers

Tuesday, January 29, 2013

2ND GA - KAIN PASANG


Cheqkaq nak join GA yang dianjurkan oleh KAK INTAN BERLIAN kita.. hari tu segmen pertama tak sempat join..rugi - rugi..Yang ni nak join mane tau ade "luck" dapat laa kain yang cantik ni..hehehe..

Untuk En Firdaus, lupe nak bagitau encik nampak begitu macho naik belina gondang!hehehe..pssst..nanti pilih cheqkaq tau!wakakaka..

Jom siapa2 nak join sbb syarat sangat simple n mudah..tarikh tutup 22 Februari 2013..Lambat lagi ni..sempat kalo nak join..:)

CHEQKAQ : Kak Intan sayaaaaannggggg....kain tu sesuai benor dengan kulit cheqkaq ni tau..koh koh koh!

12 comments:

intanfirdaus247 said...

Terima kasih cheq kaq segak lagi cun sebab sudi join ga kak intan yg x seberapa ni..really appreciate
Ada..hadiah misteri kak intan bawak pusing seround naik gondang kak intan ..lepas naik x reti2 nak turun..ekekeke

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni...all the best yaya... ^_^

Kakzakie said...

Wah.. dah ramai yg join. Kakak belum lagi nak juga join cheq kaq.

pinky said...

wahhhhh menarik...kak intan mmg gempak kan...?

Ena's Palace said...

gud luck cheq kaq...
kite pun da join...

Deqla manjew said...

deqla x smpt join GA kak intan tu...sedeh...:(

afisya afida said...

assalamualaikum cheq kaq..gud luck okay .

sabella mohamad said...

cantik sangat kain tu ! harap cheqkaq menang . boleh ler buat raya . hihik

hainom OKje said...

Selamat bersegmen ye cheq kaq..

Remy hazza said...

all the best cheqkaq..... semoga berjaya nanti....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com