Followers

Tuesday, January 15, 2013

Segmen : Blog Makeover!


Rasa terpanggil pulak nak join segmen ni...sape yang panggil??ni haa..Teddy bear cute melambai2..


sape nak join sile klik pada En Teddy uang cute ni k..InShaa Allah beliau akan tunjuk jalan yang benar pada tuan dia..hehehe

Ini segmen ketiga kot cheqkaq join..Cheqkaq jarang join segmen sebab takde masa sangat..Tapi yang ni nk join sebab....

  • Nieza yang comel + baik hati + ramah mesra + cun + pemurah ++++++ (ikhlas ni..)
  • Cheqkaq kan newbie..blog pun cm hampeh sebab buat sendiri..So cheqkaq nak laa orang yang berpengalaman cam Nieza makeover blog Cheqkaq kasi cantik-cantik!
  • Cheqkaq suke blog Nieza, kaler lembut, tak serabut, kemas dan cute!
  • Cheqkaq nak banner gak dari Nieza..Cheqkaq tak pandai..hanya Nieza jer yang mampu buat yang TERBAIK untuk Cheqkaq ..please please please...(merayu pada yang sudi)

Nieza yang ayu dan chomel lagi suweeetttt...sudikah kiranya Nieza memilih Cheqkaq menjadi blog pilihan untuk dimakeover?haahahahahhaha....lalalalalla...tolong la pilih!;p
CHEQKAQ : Harap sangat terpilih..untuk ubah blog cheqkaq jadi lebih menarik..hehehehehhehehe



10 comments:

CikZaniff said...

gud luck akka..nnti blog terpilih jangan lupa kita tau..hihi

Remy hazza said...

gud luck..kalau ada rezeki nanti...alhamdulillah.....

adza irdawati said...

selamat bersegmennnnnnnnnnnnnnnnnn ;)

::CIK LYNN:: said...

good luck...moga2 tuan segmen pilih blog akak ya :)

Nieyxzha Hassan said...

lalala..hehehe

thanks join... nanti kite tengok siapa blogger bertuah tu ye ^-~

Mas Zull said...

assalamualaikum ckeq kaq....selamat bersegmen yer...;)

Aida.Ohno said...

salam perkenalan cheqkaq :)
datang dari segmen yg sama jugakk.
goodluck goodluck. hew hew. :*

seribupilihan said...

insyallah akak boleh menang nanti..blog akak cantik..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com