Followers

Tuesday, January 8, 2013

Bengang Weyy!


Pagi selasa yang hampeh! huwaaaa....pagi-pagi lagi dah bengang dengan seorang hamba Allah yang datang ke office untuk buat tuntutan..Kesahnyer, cermin kereta dia pecah..katenya gara-gara pekerja kami potong rumput di sekitar parking, so mungkin ada batu & terpelanting ke cermin kereta dia ~ pecah..

Ok , fine..mungkin betol kesalahan pekerja sini. Tapi tak boleh ke datang & cakap dengan lemah lembut sikit..huhu..sangat berkasar dan kurang sopan santun sehingga merosakkan mood cheqkaq di pagi-pagi morning ni!grrrrrrr...Ingat kite ni robot ke kan..takde perasaan..


CHEQKAQ : Melayu semakin hilang budi bahasa..

14 comments:

Ayu said...

Ni pantun dua kerat untk adik:-

Elok la keta kena batu tu..
Perangai pun cam antu!

Suruh dia baca House Rules yeeeee.. JMB is not responsible for any damage bla bla bla.. Sekian terima kasih!

Cheq Kaq said...

itu laa yg cheqkaq bgtau tadi..tp tak sangka dia makin melenting!rasenya dh cukup berhemah dh melayan karenah penduduk kat sini..

intanfirdaus247 said...

huish dia mengamuk ka? keta akak dulu kena batu, akak pi gelak depan dia KOH KOH KOH..hehe..dak aih..kak intan x marah..benda dah jadi..cuma settlekan depa bayaq la...tu ja...bukannya cermin leh tumbuh alek kan chq kaq kan kan kan...

pinky said...

SABAR...manusia ni macam2...

Nurmujahidah Ismail said...

sabar sabar sabar,, tu je muja boleh ckap,, tapi,, kalau jadi kat muja pun kurang sabar jugak jdinya,,

Ratu Hatiku said...

Betul tu....sekarang nie semakin kurang budi bahasa

Wak Gelas™ said...

bengang kannns..,uhhUU

Zurina Hj.Zainal said...

salam kenal...

byk kan bersabar....tapi kalau saya pun bengang gak....kannnn....:)

CikMunBlogger said...

kite bako je kete die . hehe

bersabar je lah dengan orang macam tuu .
mungkin dia tengah marah sangat tuu .
kereta baru kottt . hehe

Chic Na said...

sabar cheqkaq sabar. biar dia mcm tu, asalkan kita tak jd cam dia k.

Cheq Kaq said...

bakoooo je kan cik mun!hahahaha..
pandai laa cik mun teka, kete baru kuar sebulan..hahaha..takperlaa..dh settle dh..mekasih laa ye kawan2 sbb meredakan kebengangangg hambe ni..

Mimie said...

susah kalo ade org yg jnis xde budi bhsa nih...

Myra Jay said...

Bila orang cakap kasar ngan kita, kita pun mula nak hangin jugak kan..

Cuba berlembut, masalah pasti boleh selesai kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com