Followers

Wednesday, January 30, 2013

Wordless_Wednesday # Sempoiiinyer LELAKI


Betol tak adik-adik??hehehe..betol kan?like 1000x

16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha...memang betul la yaya... ^_^

Deqla manjew said...

hahaha.... ada betul jugak.. depa main pinjam jek.. masa budak2 je excited nk brg cam tu..

mailey jayley said...

knpa dgn GA mai ek kak ?? akk x sempat join ke ??

Cheq Kaq said...

tak sempat..huhu..bila buat tu?

Cheq Kaq said...

kan?beg diorang nipis jer..kdg2 dtg class melenggang..kite ni bukan main sarat nye

3no gr33ny said...

dari sekolah men. ke ipta hamba dikelilingi wanita sahaja

aQu Mad said...

betol ! haha..... bawak muka seposen jer hehe

Hanif Idrus said...

Macam betul ajer..hehhehhe
kadang2 kertas pun tak bawa..hahhahhhaa

Kakzakie said...

Kakak bukan senyum lagi cheq kaq tapi dah tergelak. Rasanya betul bahkan sekarang abang yg dah tak belajar kalau kerja aje ada pen di kocek baju kalau setakat jenjalan tunggu pen dlm h/bag kakak.

Mar Haini Abdul Rahim said...

hehehe.. memang kalo boleh sgl alat tulis nk bwk :P

seribupilihan said...

betul3..kita perempuan berat beg bawak ke mari alat tulis/buku..dia cuma bawa fail nipis dan pen sebatang je..

Remy hazza said...

tak betul....he3......tapi sesekali ade gak...

QA's ~ mamapapa said...

Trlampau sempoii kdg2,ehehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com