Followers

Thursday, January 31, 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Cheqkaq nk join GA yang Remy buat ni..support Remy..Sebelom tu nak ucapkan Happy Anniversary untuk Remy..Tahun lepas tak dapat join sbb Cheqkaq pon baru je berbelog Oktober tahun lepas..

Jom kawan-kawan support Remy sbb Remy memang best dan oshem..memang tak kan menghampakan kekawan semua bab2 BW..sbb dia sgt rajin dan peramah..So siapa yang nk join..klik banner kat atas & boleh follow setiap arahan Remy..


19 comments:

Mar Haini Abdul Rahim said...

eh remy buat segmen ke ? hehe thx cheqkaq nak pi join lah :D

Chic Na said...

good luck cheq kaq! ;)

afisya afida said...

tumpang lalu kakak farah.ehe

Remy hazza said...

mekasih cheq kaq....... thanks sangat sebab support segmen remy........ dan yg paling best!!! penghantaran kalau berjaya nanti terus by hand....he3...all the best!!! semoga bertuah nanti....

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

follow sini...segmen sama..

intanfirdaus247 said...

cheqkaq...good luck yang ....

Farisha Lyssa Farish said...

join segmen yang sama..datang lawat blog ni.->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

#JemahAwesome said...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

Nadia Johari said...

datang dari segmen yang sama..done follow you..kalo sdi follow sy balik ok..salam kenalan..good luck

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

deno said...

salam.. dneo dtg dari segmen yg sama... jemput ke blog deno nanti ya? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Zira Aziz said...

Salam Ukhuwah,

BW dr segmen yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Good Luck :)

C.T.K said...

dia memang sgt2 peramah orgnyer...sebab tu ramai kawan2 yang support..hehehe...goodluck yee...ct join jugak :D

siti fatima Arifin said...

Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com