Followers

Monday, January 21, 2013

Penangan Masker Arang Kak Intan!


Selamat pagi isnin semua! Jangan tak tau arini Cheqkaq datang keje dengan muke yang gebus dan berseri2! Owwwww!!bergedikksss sekejap! hahahhaa...Semalam kan Ahad..so hari memanjakan muka dan merehatkan diri..tambah pulak adik gud boy semalam x buli umi sangat..

Semalam Cheqkaq pakai masker arang yang dibeli dari kak intan..Barang dh smpai hari selasa lagi..tapi ahad baru pakai..tunggu hari bersantai..Cheqkaq lumur-lumur kat muke..Sebenarnya, Cheqkaq tak pernah pakai masker yang camni..selalu pakai telur putih tak pon pakai masker yang topeng tu..yang ni kire first time laa ni..

Lumur-lumur-lumur-lumur~ haaaaaa...sedap sangat melumur kat muke, tak sedar smpai kening pon kena sekali! aduyai..mesti sakit time nak bukak karang! Tapi yang kelakar nya bertempiaran anak cheqkaq larik tengok muke umi!kalo Along dia cakap "kak Limah!!!!" hahahahhaa..ade ke kak limah muke itam ni..si adik memang xnak dekat..takot..hahaha..takperlaa,takde org kacau..


Tunggu lepas 20 min, cheqkaq kemot2 muke (ikut arahan kak intan)..pastu tarik slow2 dari bawah smpai atas..bab kening tu memang sakit la!cheqkaq basuh ngn air jer..kalo tak kang tercabut semua kening yang tak brape nk ade tu..hihi..

Ade ke mcm kak limah..mcm orang minyak adelaa..hahahaha

Eh eh..nak jugak ke en suami??hikhikhik


Hasilnye memang memuaskan ati Cheqkaq laa sebab bila bukak tu bole nampak whitehead yang kecik-kecik melekat..hasilnye boleh nampak laa ..best tau..cube la! kalo nak try bole terjah kat intan gondang kite!

Klik banner ni untuk tempahan yer..dia tengah amik order..


Siap buat testimoni lagi..hehehe..alahai akak ni..

CHEQKAQ : camane mood kawan2 rini?ok tak?ke monday bluesss




19 comments:

Cheq Kaq said...

sile2..pasti tak mengecewakan..harga pun berpatutan..

Mimi Azirah said...

masker charcoal nih memg elok....sy pun gune...bis keluar sume blackhead dan whitehead

Cheq Kaq said...

patut laa muke mimi gebusss..:)

che mid said...

Salam kenal dari che mid.. rajinnya bermasker.. che abangnya pun join sekali, bagus tu.. kalau ada tetamu datang, mau dia cabuttt he he

intanfirdaus247 said...

Tudiaaaaaaaa adik kak intan buat entry dahhh..hehe..aikkk upernya cik abang dia pon sama2 ber kak limah..adeh adeh..macam sweettt je tgk..keh keh keh….tq dalink buat entry nih..syahdu la rasa..terasa diriku dihargai…woot woot ..koh koh koh

Farah Waheda Wahid said...

well...as you know sis...selalunya saya pakai putih telur jer kan? tapi yang ni macam menarik je? boleh cuba ni kalau ada kelapangan dan masa nanti... ^_^

Cheq Kaq said...

sekali sekala boleh tukar..hehehe..akak pon pakai putih telur je pon sebelom ni..:)

Cheq Kaq said...

yer laa kakak!sesi menempek muke en suami tu memang best..time tu kalo ade rase tak puas ati tonyoh lebih2 sikit..erk???ade ke tak puas ati?hihi

Cheq Kaq said...

mekasih che mid sudi singgah bloh cheqkaq..tu laa dia..sebab tu kunci umah siap2..takut ade org dtg..hehe

Deqla manjew said...

hahahaa.. x menahan tgk husben cheqkaq pun try sama.. tp apa slhnya kan..:)

CikZaniff said...

mana gmbo cheqkaq yg gebuss tu...tunjuk kak limah je..hihi

pssttt: miss u la..

seribupilihan said...

klu saya pakai mase time blaja nie semua kwn2 saya lari bertempiran agaknya..ingatkan hantu..nanti nak klik banner tu tengok produk dia

Remy hazza said...

tu dia.... nie baru kena dgn peribahasa..... menconteng arang dimuka.....he3

Remy hazza said...

pinjam sikit chegkaq..... boleh? he3...nak buat testimonial jugak.....

Kila Lala said...

Kila pakai nie jugak, beli kat daiso rm5 je kak....best :D

airis aries said...

Salam..ley wat demo nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com