Followers

Tuesday, January 29, 2013

Lamenyerrrrr Cuti! Rindu laaa....


Selamat pagi semua..sehat ke korang??rindu sangat nk berbelog & jalan-jalan ke rumah kawan2..Tp memang masa tak mengizinkan cheqkaq laa..25hb (Jumaat) cheqkaq half day, g amik handphone Mak Lang rosak kat Brightstar KL..pastu hari sabtu dan ahad ke rumah kakak ipar kat Bukit Jelutong..Mak mertua datang dari Kelantan..Semalam satu2 nya hari untuk mengemas rumah. Dan hari ni dah masuk kerja, terus update blog dan InnshaaAllah petang sikit Cheqkaq datang jengah ke rumah kawan2..

Firstly, nak ucap banyak2 mekasih untuk Farah sebab buat special review untuk Cheqkaq..memang selongkar habis tau farah...hahahaha..Ade sape yang tak bace ke?kalo nak bace klik SINI.
Memang terharu untuk newbie cam cheqkaq ni kan..Mekasih banyak2 yer..

Follower Cheqkaq pon dah bertambah ke 123 dah..Walaupun masih sikit kalo nak bandingkan dengan orang lain, tapi sungguh sangat2 mengujakan cheqkaq..Dunia blog ni lagi best dari dunia FB..123 kawan yang cheqkaq dapat kat sini memang semua kawan baru, takde satu pon kawan lama..Dan yang pasti semua nya best2 belaka...Harap persahabatan ni kekal sampai bila-bila yer...


Sempat snap dekat Brighstar.

Brighstar

Ibu mertua ku..hehehe

Yang ni g alamanda semalam dengan Mak Lang..

CHEQKAQ : Sekejap je dah hujung bulan kan..

19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Yaya... ala...x yah ler mention2 kat cini... Segan ai... he he he... by the way... bila kita bley jumpa ni? Bukan jauh sangat pun Yaya ngan Farah...

And..winduuuuu Yaya jugak...

*Terus berubah panggilan lepas tau sebaya ye tak? Ekekekeke

intanfirdaus247 said...

Salam cheqkaqqqqqqqqqqq.muakhs! rindu..koh koh ..betul2 kak intan setuju..dunia blog lagi best dari FB..dan kawan2 kat blog semuanya baik2 dan ramah tamah..wah dapat review ..best kan..kira banyak dah la tu follower…busy nya cheqkaq…

Mas Zull said...

assalamualaikum cheq kaq...semoga persahabatan di alam maya ni kekal selama2nya yer...:)

aQu Mad said...

kita kan kawan hehehehe

Deqla manjew said...

owhh..pegi alamanda x ajak! haha

Nadia Johari said...

salam knln cheqkaq..comel sgt tuan tanah ni..hehe..smoga kekal smpai bile2

Chic Na said...

pack betul jadual cheq kaq ye. ;)

Ena's Palace said...

Wahhh...da de peminat nmpk...
Bgusla semoga perkenalan di alam maya akn berterusan...pasni bertambah la follower kan kan kan...

sabella mohamad said...

bella pun rasa belog lagi best dari FB . hee . cheqkaq ni menantu kesayangan ke ? :D

Cheq Kaq said...

Farah ni..haha..tak sangka kan kite sebaya..farah nmpak mude lg..:)

Cheq Kaq said...

Memang bz tau akak....windu la kat kak intan gondang!hikhik..

Cheq Kaq said...

Mama..aminnnn...cheqkaq harap sgt tau!

Cheq Kaq said...

@mad yer....kite kan kawan...;)
@deqla deqla cayangg..nanti kite g deting situ ek..hihi

Cheq Kaq said...

@nadia..slam kenal jugak..:)
@chic na..dia yg bz..hehe

hainom OKje said...

Suka eh....hujung bulan dapat gaji..
Hehe...selamat bershopping ye! Jgn lupa belanja MIL tu....huhu..

Mimi Azirah said...

utgla blog kena review...

Aida.Ohno said...

meriah betul cuti cheqkaq ni.hehe.siap ada orang buat review lagi dekat blog dia :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

cheqkaq ni comel lah.. hihi x mcm ade anak.. he tb2 memuji :P
emm betul2 dunia blog triple bes dr fb :D

Remy hazza said...

insyaAllah cheq kaq...semoga berkekalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com