Followers

Thursday, January 3, 2013

i - City!!Aku Datang!

Sedar tak sedar..hari ni dh hari Khamis..cepat kan masa berlalu..Harap-harap Cheqkaq dapat mengisi masa yang ade dengan perkara-perkara yang berfaedah dan bermanfaat..Rasa rugi pulak kalau masa tak diisi dengan sebaiknya..

Cerita ape ye ari ni?owwww...ICT! ha'aah...sebelum ni banyak rumours yg mengatakan ICT ni tempat yang banyak habiskan duit..urm..mungkin betul gak kot..Cheqkaq tak merasa sgt sebab..ade orang belanja..Sebenarnya macam tak percaya sebab akhirnya sampai gak ke ICT..Tak terfikir pon nak pegi..tapi dh ade yang mengajak + support...g jer laa..ahahahahahahhaha..ha ko!ketawa besar cheqkaq!!hihi (tutup mulut..)

Yang paling best tentang ICT ni sebab banyak sgt lampu yang menyala dan sangat cantik kalau waktu malam..tempat memang sgt luas..penat gak laa berjalan..dan ade macam2 game kat sane..Ade snow walk & water world..tapi cheqkaq tak masuk dua tempat ni sebab dah tau kalo masuk mesti butuhkan waktu yang lama..

Malas nak cerita panjang-panjang..layan gambo lagi bagus..hehehe..






CHEQKAQ : Ingat nk g Gambang waterpark..agak2 best tak ek??

16 comments:

intanfirdaus247 said...

Tudiaaa maid ah cheq kaq kita serang ict….koh koh:P syok ka cheqkaq? X panaih kaaa???letrik banyak guna tu

Cheq Kaq said...

koh koh..panaih gak kak!bukan sebab letrik, tenage byk gune..habis terbako lemak2 cheqkaq..koh koh..hihihi..

Mimie said...

wah jln2 gi i-City...bestkan jln jln sini

pinky said...

follow awk...50...=)

izan mama mia said...

oooo..g icity...kali pertama g mmg best tp kalau dah berkali2...xbest dah..hahaha..mmg tempat duit habis...

Cheq Kaq said...

a'aa..sekali ni cukup laa kot..tu pon org blanje..:)

Mar Haini Abdul Rahim said...

ececece tu diaa.. da mcm istanbul aku datang hehe besnye cuti2 malaysia :D

Mas Zull said...

assalamualaikum Cheq kaq...bestnya dapat pergi I-City mesti seronok semuanya...:)

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, sonoknya gi ict,, muja pun berharap nak gi ict,, tapi mahal sangat la,, adik muja pernah gi gambang,, dia cakp best,, sila try,, hehe

Chic Na said...

memang pun tp kalau sekali sekala nk pegi cuci mata tu okla. hihi..

Myra Jay said...

Bestnyer....

teringin gak nak p tapi entah bila akan sampai :D

CikMunBlogger said...

wah ! best nye . mun tak pernah jejak sana lagi . teringin nak pergi . hehe . best jugak tgk lampu byk byk kan :p

Cik Gee said...

bestnyer deme dpat berjalan2 wehhh.. sy gak terperuk kt kmpg ni makan angin.. hehe..

boni kacak said...

saya sekali je hari tu pergi.. dah lama tak pergi dah..hehehe.. nanti ingat nak pergi lagi lah...

Remy hazza said...

remy dah byk kali pi sana.......
ada saudara dtg jer... ICt lah tempat jimba kalau malam hari....

airis aries said...

Dah x larat nak g i-city coz jalan jem lah,anak lak meragam bila lama sangat dok lam kreta,hubby pun pening...bukan jauh sangat dari KLIA ke Shah Alam..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com