Followers

Wednesday, February 27, 2013

Wordless_Wednesday



CHEQKAQ : Assalamaualaikum kawan2..Cheqkaq sibuk betol minggu ni..memang takde masa nk g BW umah kawan2..harap kawan2 smua tak lupakan cheqkaq..huhu..

16 comments:

pinky said...

hahahha.. gmbr atas tu lawak...


bwh tu...mmmmmm jgn buka aib org....=)

LuzKlaRita93 said...

Assalammualaikum, ceQkQ.. pesanan yg amt brguna! hehehe.. kQ, akQ tak x kisah d sebalik oppa gangnam tu?? lau tau, mohon kongsi.. heheheeh.. xla. bukan pe.. tp, Luz rs mcm ada something hidden la inside oppa gangnam tu.. hhhmmm.. apa erk??? peace no war! ^_^

Deqla manjew said...

hahaha.. lawak la..ayah mrh baru nk ckp lagu twinkle2 eh..
hurmmm... betul tu..tak suka selak kain org..tp kain sendiri tak terjaga.. alahaii..

LuzKlaRita93 said...

twinkle twinkle little star.. how i wonder how u are?? hehehehe... alamak! broken english tahap dewa ne.. mak aih!! malunyer... huhuhu.. peace no war! ^_^

Kakzakie said...

Hihi... sebab itulah jgn sebarang ketawakan org tak tahu diri sendiri ada benda yg boleh org ketawa..

Chic Na said...

kalau kita jaga aib org InshaAllah Allah jaga aib kita. :)

comel je baby tu.

Mar Haini Abdul Rahim said...

itulahh lama sy menanti cheqkaq updte.. hehe. yg ats tu kelakar laaa.. haha. yg bwh tu betul kt mdh nmpk aib org kan ~ heww aib sdiri ?

Remy hazza said...

betul tu cheqkaq.... padahal...kita kena tgk diri kita dulu......

seribupilihan said...

betul kata cik na..klu kita jaga aib orang, insyallah allah akn jaga aib kita...

Nurul Ain Mohd Nor said...

gambar no. 2 tu.. penuh maknenye :D

nn lylyn said...

sy n dah lama x BW =)

Mas Zull said...

assalamualaikum cheq kaq...kesian nyer busy yer...;)

Nieyxzha Hassan said...

hehehe..gambar kat atas tu lawak... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com