Followers

Tuesday, February 12, 2013

Cuti-secuti cuti nyerrrrr

hari ni cuti lagi kan?ke ade yang dah masuk kerja?cheq kaq tengah malas2 lg kt umah ni..

Tak g mana-mana pun..ahad je g melawati ada training Herbalife..semalam rehat..hari ni pon rehat..buat keje rumah yang tergendala je..

sorry tak update blog dua hari ni..cheqkaq betol2 tumpukan masa dengan suami n anak-anak je..ni pon amik kesempatan update jap..cerita biasa-biasa je..

Korang lak?g mana cuti?


12 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

bunda plk semalam berehat santai jer kat umah...harini lepas maghrib nti nk balik kpg arwah suami dgn anak2..besok nk hadiri perbicaraan hal harta pusaka arwah..

Remy hazza said...

cuti ker..... patut ler sunyi opis cheqkaq tu..... he3...remy kerja cam biasa.......

seribupilihan said...

tak pegi mana2 pon cheq kaq..dok kat umah je..nie artikel utk cheq kaq..sorry ya coz saya tag cheq kaq..:-)

http://seribupilihan.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by_12.html

xila dot said...

kami blogging jeler hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum cheqkaq....betul tu cuti panjang...:)

sutera ungu said...

bestnya cuti. ..tp tak ke mana pun. .syok duk umah je..

Chic Na said...

masih bermalas-malasan dirumah. :)

Deqla manjew said...

amboii tajuk.. mcm lagu pulok..hahaha.. deqla dah masok keje ni kak.. ;)

Kakzakie said...

Kakak pun cuti juga sejak jumaat petang hingga semalam. Hari ini rasa letih sebab malam tadi baru sampai rumah dan hari ini naik kerja..

Mimi Azirah said...

sy keje...last cuti semalam

intanfirdaus247 said...

kak intan baru start kerja hari n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com