Followers

Thursday, February 7, 2013

Now..Giliran Abang Pulak Naikkan Berat Dengan Herbalife!


Salam untuk semua..Selamat pagi..rasa cm sejuk je pagi ni kan..Angin agak sepoi2 laa pagi ni..kat tempat korang camne pulak?hehehe..

Sebelum tu..Cheqkaq nak buat announcement..Berkat doa kalian dan semangat cheqkaq yang tak pernah putus, cheqkaq telah BERHASIL menurunkan berat badan sebanyak 2.1kg dalam masa 7 HARI..Dengan nama Allah, cheqkaq tak pernah tipu tau!haha..sempat sumpah tu..yer laa..korang mesti tak percaya kan?Cheqkaq pun tak tau macam mana, tapi it works..Alhamdulillah..Dengan izin Allah..

Sekarang..Hari ni..Dengan produk yg sama..giliran en abammss pulak..dia nak naik berat..berat dia 47kg je..sian kan..bini dia 67kg..muaahahahahahaha...oppsss..dah trun laa..65kg dh..:))

ini yang abang perlu amik 3 kali sehari..
Go go abang!!cyaiyok2!hehehe..sape lagi kalo bukan bini dia yang support!kikiki

So, dalam herbalife..nak naik, nak trun berat semua pon boleh..nak kekal kan kesihatan pon boleh..Pasal harga pulak, beli ikut kemampuan..kalo rase mahal, coach akan syorkan yang murah..InnshaaAllah..takkan menyesal sebab yang kita bakal dapat akan membahagiakan diri sendiri dan orang lain..Kenapa?sebab bila kita dh turun berat, kita mesti rasa lebih yakin, bergerak pon dengan pantas & tak lemau lagi dh..so, bos cheqkaq suke, suami apatah lagi..anak2 pon bahagia sebab layan je karenah mereka walaupun smpai pukul 1 pagi dengan masih bertenaga..Kalau kita bertenaga, ibadat kita pada Allah pun makin improve dan lebih terisi..Alhamdulillah..
Ade ke kat sini nak turun @ nak naik berat badan..no problem..meh cheqkaq coach..kalo malu nak discuss sini, email je cheqkaq kat selendangcinta@gmail.com

Nak call atau nak meseg atau nk whatsapp pon boleh kat no ni..014-8130090..BBM kena add laa 28BFC3E8

CHEQKAQ : Allah dah makbulkan doa cheqkaq untuk turunkan berat secara sihat..kini rasa tanggungjawab pulak untuk bantu kawan-kawan..

14 comments:

Cheq Kaq said...

Tq anum..tak henti2 bg support..;)

Farah Waheda Wahid said...

wah... best best...teruskan usaha kay yaya... farah doakan yang terbaik...

Sue-Rya Qistina said...

all the best tau cheq kaq. semoga berjaya dptkan berat badan ideal. saya ni aritu mmg dah jaga makan semua, mmg berjaya la turunkan berat, tau2 je mase tu dah pregnant. hehehehe. kena jaga betul2 la mase dlm pantang nnt, tamo dah berat badan naik

Cheq Kaq said...

mekasih sue..kena jaga pemakanan time pregnant gak tau..nanti kesan masa lepas bersalin, memang payah nak turun..

Remy hazza said...

maintain ler laki bini lepas nie... terasa mkn sepinggan berdua jer......he3

Cheq Kaq said...

betol tu..skang dh cmtu..siap bagi ngn anak lagi..hehe

Kakzakie said...

Ramai dah consume herbalife ini cheqkaq. Kalau dah product bagus teruskan..

Nieyxzha Hassan said...

Wah bagus product ni..nanti2 nak cuba.

Cheq Kaq said...

betol akak..cheqkaq percaya dengan produk ni..

seribupilihan said...

cheq kaq guna seminggu dah dpt hasilnya..kiranya produk nie bagus la kan..teruskan usaha cheq kaq turunkan lagi berat badan..mesti boleh punya..:-)

Chic Na said...

serius ke boleh naikkan berat badan? macam menarikkk.. kita underweight. mkn banyak pun takmo naik. :(

nea lopah said...

Salam che kaq..baguskan produk herbalife ni.. nmpaknya saya pun nk mulakan jugak lah..insyaallah. Doakan yer.hehehe...

Baru sy perasan..sy ni pinjam 'Assalamualaikum' yg che Kaq punye. Sy gugel jer ari tu. Maaf yer kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com