Followers

Monday, February 18, 2013

Selamat Hari Lahir!


Semalam 17 Februari hari lahir Cik Abamm cheqkaq..Dah 33 tahun dah..tak boleh nak hapdet semalam sebab PC kat umah problem..kena tunggu hari kerja gak..hehehe..

Cheqkaq nak buat kek..tapi Cik Abamm cheqkaq cakap tak nak..sebab tak suke makan kek..So, cheqkaq buat puding roti kegemaran dia jer..takde gambo ye kawan2 sbb malu nak tunjuk!waaaaakakaka!

En Abamm...ni ucapan khas untuk Cik Abamm..dari isteri tersayammm...

Abang..Selamat hari lahir yang ke 33..semoga Allah merahmati dan melindungi abang..Syg doakan Abang dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan nikmat kesihatan yang berpanjangan serta kebahagiaan yang berkekalan.....Syg dan anak-anak sentiasa berada di sisi Abang, dikala Abang senang mahupun susah..Semoga Allah merahmati kita sekeluarga..We always love u, Abang..
Gambar raya tahun 2012 kat kampung

Gambar kami berempat RAYA 2012

10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari lahir kepada cik abam Yaya...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan serta kebahagiaan dunia dan akhirat yer...

*umur cik abam Yaya dengan umur betterhalf Farah beza setahun jer... ^_^

CikZaniff said...

selamat hari lahir untuk suami akak ye..semoga pjg umo & bahagia disamping akak tersayang..
sweet sgt akak & abg dalam pic tu..:)

izan mama mia said...

hepy besday tuk abam cheqkaq mudew lagi laaa br 33 tentu wife dia lg muda~~

Remy hazza said...

selamat hari lahir utk abg cheq kaq.......

Chic Na said...

selamat hari lahir utk cik abam cheq kaq. :)

Ratu Hatiku said...

selamat hari lahir utk abg cheq kaq....... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan pnjg umur murah rezeki.. Amin

seribupilihan said...

selamat hari lahir utk cik abam cheq kaq..semoga panjang umur dan murah rezeki..:-)

Mar Haini Abdul Rahim said...

suwittt nyee. untung cik abam dpt is3 suwit muwit ni hehe.. selamat ulangtahun, moga terus berbahagia bersama hga ke syurgaNya :D

Deqla manjew said...

Amboiii so sweet...selmt ulang tahun kelahiran buat cik abe akk...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com