Followers

Friday, February 15, 2013

PENGALAMAN BERSAMA HERBALIFE..

Assalamaualaikum semua..Hari ni nak bagi testimoni sendiri untuk kawan-kawan semua..

Kalau dah follow cheqkaq dari awal memang akan tahu cheqkaq telah consume Herbalife selama 2 minggu..Alhamdulillah, cheqkaq minum dengan consistent, dengar je apa yang coach cakap dan ini laa hasil nya..
v
v
v
v
v
v

TADAAAAAAAA!!! (Tak malu tunjuk gambo sendri yang gemokkkss)



Ok tak??Cheqkaq dh turun 2.2kg..Alhamdulillah..ok sangat2 sebab cheqkaq tak perlu bersenam, dan cut makan nasi..still amik nasi..:) Bersenam pon penting tau!tapi menyumbang 30% je..lagi 70% adalah makanan kita

Di samping hilang 2.2kg, cheqkaq jugak dapat BONUS :

* Bertenaga dan lebih bersemangat.
* Hilang stress dan lebih fokus
* Tidak berdengkur lagi malam2
* Hilang kejang malam2
* Darah period dah tukar jadi merah yang cantik (kalo dulu tompok2 itam je)
* Hilang rasa sengal di tapak kaki
* Dah tak minum langsung nescaffe/tea/kopi (kalo dulu 3 kali sehari)
*hilang pening kepala
* rasa lebih yakin dengan diri sendiri
* Dah boleh pakai baju-baju lame..hehehehehehheehe..saya suka!saya suka!

Masa Cheqkaq gemok..errr..gemok ek??tak laa chubby kot..hahaha..orang selalu cakap, 
"takperlaa tak diet pon..bukan nye gemok pon..comel jer.."

"gemok mane??tak nampak pon..comel jer.."

"akak comel laa..tak payah kurus..nanti tak comel"

ketahui laa kawan2..semua kata2 tu adalah POYO!!!!

hahahaha..sebab ape..sebab cheqkaq yang rasa sendiri badan kita macam mana..keletihan, stress, x yakin pada diri, pakai baju pon byk tak muat..nk bangun pon payah..hurmmm..sian kan??So sebab tu laa cheqkaq memang tak segan silu nk kongsikan segala yang cheqkaq rase, apa yang cheqkaq buat dan hasil nya kini..

Cheqkaq masih lagi berusaha sedaya upaya nak turun kan lagi..sebab sebagai seorang isteri, ibu, dan pekerja..cheqkaq perlu kekal sihat dan bertenaga demi ORANG-ORANG TERSAYANG!

Cheqkaq dh buktikan..korang?jom pakat diet sihat bersama HERBALIFE..Cheqkaq sudi menjadi coach semua walaupun mana saja anda berada..bermula RM5.50 je untuk satu shake?mahal ke?nasi lemak + ayam pon dh dekat 5.00..dapat ape?lemak je makin bertimbun adela..huhu..

CHEQKAQ : Perlu sihat untuk orang-orang yang kita sayang..:) Kita adalah apa yang kita makan..huhu..


19 comments:

CikZaniff said...

waaaa..smgt eh..chaiyok2 akak ye..makin cute la nanti..bukan POYO tau..:p

Joanna Yunus said...

wah... saya nak cuba lah che kaq

Farah Waheda Wahid said...

wah... go Yaya go Yaya go... Farah support Yaya.... chaiyok2...

Sue-Rya said...

bagus2. semangat mcm ni yg kita nak. nnt masa berpantang, nak kena berpantang betul2 ni. nak kena start pasang body balik pastu. hehehe

seribupilihan said...

wow..tahniah2 cheq kaq dah berjaya menurunkan berat badan semakin banyak..lepas nie mesti cantik cheq kaq..macam anak dara la nanti..betul tak cheq kaq?

Deqla manjew said...

wahh.. slim river dah kak...hihi...deqla x nk cuba..sbb misi deqla nk gemokkan bdn,...hahaha.. nk up lg 4 kilo ni...punye la payahhh!!

Sally Samsaiman said...

hehehe...sally dah sebulan tinggal shake...bajet lari...tapi teamix still minum supaya lelemak kurang...tp kena kawal mkn la sebab tak amik shake.... :(

Remy hazza said...

tu dia...ratu kebaya dah kluaq........dah kurus......he3

Kakzakie said...

Cheq Kaq dah berjaya jadi testimoni product dan boleh jadi coach yg baik. Bravo!! kakak sokong. Memang dah nampak jelas bezanya terutama pada muka...

Anonymous said...

cayalah cheq kaq..terbaik terrr...i yg diet dulu..dia yg kurus dulu...hehe...syabbas!

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, bestnya,, kalau la muja dah keje and ada bajet,, memg rasa nk try pun bnda ni,, tapi tu la,, iolls student lagi,, hee

Mentari Minda said...

slim2 sangat kak nak buat apa.....yg penting si suami sayang seadanya sudah... :)tak kemana suami dikejar...

miza yusof said...

ketara perubahan cheqkaq :)
miza pun pernah cuba herbalife.
tapi tak konsisten lepastu terus stop.

Mimi Azirah said...

tahniah...berat badan dh turun

Intan Akma said...

saya pon amik tu jugak kak..tapi saya minum main2..ikut suka saya ajer..hehe..tapi memang ade perubahan...so bersama-samalah kite ye..hehe bila la saya nak bersemangat waja cm akak yer

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah....nmpk dah perubahan... Tahniah.. :D

Chic Na said...

wahh makin comey la cheq kaq. turun 2kg? tp mcm ketara je kesan dia. teruskan berherbalife. ;)

Nieyxzha Hassan said...

Wah! Cam bagus product ni... banyak jugak turun..^^

intanfirdaus247 said...

Cheq kaq..tahniah..tumpang happy dengan perubahan n…usaha lagi cheqkaq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com