Followers

Monday, December 17, 2012

UNTUNGNYERRR MaK LaNg DAPAT JUMPE HaRiMaU MaLaYa..

Selamat Pagi Isnin buat semua..ehehehe..dh berapa hari cheqkaq menyepikan diri..Mak dah balik, hidup dh semakin bz laa sikit..dah terbiase seminggu ni mak menolong di rumah kan..kekekeke...
Ingat lagi pasal Mak Lang (adik cheqkaq yg kerja part time kat LCCT) ?? Cheqkaq pernah tulis pasal dia sblom ni, bagi yg follow citer cheqkaq dari awal laa..Mak Lang berjaya mengekalkan kerjayanya sebagai promoter HOTLINK walaupun pada awl nye nampak sedikit goyah pendiriannya nak kekal..ececececeh...
Nak dipendekkan cerita, Mak Lang memang boleh dikire bertuah laa sebab dpt berjumpe pasukan kebanggaan rakyat Malaysia semua iaitu HARIMAU MALAYA masa ketibaan Harimau Malaya dari Thailand pada Jumaat lepas. Disebab kan Mak Lang kerja kat LCCT tu jadi memang berkesempatan sangat la..ditambah lak tak de crowd sangat sebab yang boleh masuk situ hanya orangyang  ade pas masuk jer..Sampaikan Cheqkaq pon teruja gak tau! tu yang tulis pasal Mak Lang ni..hahahahahhaha..Mula-mula Mak Lang cerite memang tak percaye!(siap lempang 11kali pipi kanan kiri..takut mimpi) Tapi dh tengok gambar...mak aiii..lagi tak percaya! Biar betol!!a'aa...tapi ni betol2 punyer..dia ade snap ngn 11 pemain..cheqkaq sangat jelessss wokeyyyy!!RAJAGOPAL takde gambar..Mak Lang kate sebab dia tak minat..hihi..
Ok laa..tulisan kali ni semuaaaaaa untuk semua peminat HARIMAU MALAYA..layan laa gambar2 ni..ikhlas dari MAK LANG... (^_^)
Yea!!kredit untuk Mak Lang!!










CHEQKAQ : Sampai ke hari ni masih lg tak percaye..haissshhh..bertuah nye Mak Lang!Bertambah lebar laa senyum Mak Lang kali ni!

7 comments:

korie hensem said...

arhh jelesnya ~ nak bergmabor dgn farizal!

Cheq Kaq said...

safee salee tu yg paling cheqkaq jelesssss..waaaaa!berdaraaahh mater nengok!

Anonymous said...

untunglaa maklang ..hehehe

Anonymous said...

jelesnye ngan linda...uwaaa *smbil hntak kaki kat lntai *

Chic Na said...

untung laa dia dpt bergambar ngn jejaka harimau malaya. huhu..

Deqla manjew said...

amboii.. ramai betol jejaka bola berdamping dgn dia...hihi...

psstt.. salam kenal jugak dari deqla. :)

Cheq Kaq said...

mekaseh sudi dtg jengah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com