Followers

Friday, December 21, 2012

Petua Mendapat Anak Yang SOleh..



Salam Jumaat untuk semua..semoga semua sihat-sihat belaka..Bersyukurlah dengan segala nikmat yang Allah kurniakan untuk kita semua...Sesungguhnya Allah sentiasa bersama-sama hambaNYA, hanya kita yang sering tersasar dan melupakanNya..

Cheqkaq nak share sesuatu yang cheqkaq baca dari fb Ustaz Don Daniyal..Untuk tatapan dan amalan semua ibu / bapa / bakal ibu / bakal bapa..Ini juga adalah peringatan untuk diri cheqkaq sendiri untuk melahirkan anak-anak yang soleh..Anak-anak yang soleh adalah harta yang paling berharga untuk setiap insan..

Doa Memohon Mendapat Anak Yang Soleh -Majalah al-Ustaz isu 09

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

Dan juga mereka (yang diredhai Allah itu ialah orang-orang) yang berdoa dengan berkata: "Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya, dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertaqwa. - Furqan ayat 74

CHEQKAQ : Anak soleh impian semua ibu bapa..sejuk perut ibu mengandung...

8 comments:

intanfirdaus247 said...

Chekaq..petua baik nih..terima kasih noo che kaq ….che kaq, cari sat petua nak makan apa untuk org yg period x stabil.(tetiba suh che kaq lak cari..macam x leh google kan kan) tapi saja ja nak manje2 dgn che kaq..

Chic Na said...

panduan utk masa depan. tq share che kaq. :)

Mimie said...

panduan yg bagus...terima kasih

intanfirdaus247 said...

Nak try habaq mai bagi …..che kaq, guna ni jangan duk langkah..depa dah baca ayat Quran..depa dah pesan

Cheq Kaq said...

a'aa..memanggggg sajeeeee nk geli-geli ngn cheqkaq ye kak intan..hikhikhik..kalo period tak stabil cheqkaq nak kongsi dua mende ni..org kate menjadi..tak tau laa kan..sbb cheqkaq period ok..bole try..:)
1. Pati delima (http://www.facebook.com/patidelima)
2.Maajun Anggun Bistari (http://www.facebook.com/pages/Majun-Anggun-Bistari-MAB)

Remy hazza said...

didikan dan asuhan bermula sejak dari dlm kandungan lagi......
thanks for the info cheq kaq.....

Kakzakie said...

Satu carta yg sangat baik. Garispanduan yg sangat bermakna dan berguna.

Myra Jay said...

Sebagai amalan bersama..
Thanks sharing :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com