Followers

Thursday, December 20, 2012

Kecik-kecik dah hisap rokok!


Selamat petang semua..petang-petang camni, kite layan citer cheqkaq nak??hahaha..mesti lagi ngantuk kan..alaaa..jap jer..bukan panjang berjela pongggg...:)

Meh nak citer..eh..sila baca dulu tajuk kat atas, kang tak tau laa ape bende yang cheqkaq nak citer..okey..dh bace??haaa...sape laa kecik-kecik dah pandai merokok tu yer??huhu..tak lain tak bukan anak cheqkaq yang pertama (Along)..Sesungguhnya, kenyataan ni bukan untuk dibanggakan, sebenarnya amat memalukan..walaupun pahit terpaksa ku telan jua...tengok laa gambar kalo tak percaya!

Along

Si bedebah yang mengajak




Sikalang lu olang sulah pecaya sama saya kaaaaa....???

Haissssshhhhhhhhhhhhhhhh...tak mo tak mo tak mo..Gambar ni hanya mencetuskan kontroversi semata-mata..Memang betol tu anak cheqkaq..tapi situasi yang sebenar tidak seperti yang digambarkan..hehehe

Saje keluarkan gambar lama..tadi tgk gambar lama2, tetibe tertengok yg ni..mcm tak senonoh kn..tpi bila tgk balik cm kelakar,,hehe..Ni gambar sekitar 2008-2009 cmtu..ingat2 lupe.Mase ni Along pon baru umur setahun lebih...Cheqkaq tengah bekerja mase aktiviti yang tidak bermoral ini berlangsung..huhuhu..Hari tu, Cheqkaq tak antar anak umah baby sitter sbb ade anak2 buah yang sukarelahati nak tolong jage..sekali..diorang betol2 "menjagaiiiinyerrrr" anak aku!!hahaha..diorang ni berlakon jer..buat aksi yang tidak bermoral..anak cheqkaq jadi pelakon cilik..takde kerje budak2 ni..duit bersepah wat main jer..

Bila kitorang tengok balik gambar ni skang cm nak tergelak jer..hampehhh nyer budak2!

CHEQKAQ : Jangan sesekali tiru aksi ini di rumah wokkeyyyy!


12 comments:

intanfirdaus247 said...

Haha..budak2 memang cepat tangkap apa yg depa Nampak, apa yg depa tgk kan..hehhe..

Chic Na said...

kikiki.. kalau betul2 ni mmg nak kena la bebudak tu. huhu..

Mimie said...

hahaha...budak2 skang nih emmg cepat tiru pe kite buatkan...

miza yusof said...

aduh ! budak2 zaman sekarang cepat belajar. apa yang dilihat mesti nak juga dicubanya :)

Cheq Kaq said...

Parah betol gejala sosial remaja Zaman skarang..hehe..

Nadia Elena said...

fuhhhh risau pulak nak ada anak nanti.
bhahaha. padahal tak kahwin lagi. teehee~

are_lin@yu said...

amboi pndainya dorang berlakon erk..hehe

Ratu Hatiku said...

Hehehe....bikin suspen...

Remy hazza said...

huh!!! ada gaya jadi taiko along tu...he3.....
nakal jugak semua tu ye..... siap berlakon sampai camtu.

Cheq Kaq said...

diorang ni semua pemenang anugerah bintang popular tahun 1990 :p

boni kacak said...

hahahaahaa..betul2 dorang MENJAGA tu.hakhakakhak

Myra Jay said...

Hheeee, diorang terikut-ikut la ni...
Sabo jela :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com