Followers

Friday, March 22, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

23 comments:

Remy hazza said...

selamat bersegmen cheq kaq !!!

wana wazm said...

hai. anda teror dalam mencari perkataan? terjah sini! rebut peluang menang hadiah hebat , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/menang-kad-starbucks-bernilai-rm150.html

Deqla Manjew said...

selmt bersegmen kak... deqla pun join... =)

pinky said...

good luck ya cheqkaq....=)

Farah Waheda Wahid said...

yaya sayang... terima kasih sebab sudi join segmen farah dan support farah, nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

miss you always...

nea lopah said...

Gud Luck Cheq Kaq! lama tak singgah sini...bnyk nye kelopak2 rose guguq!

Cik Tia said...

ingatkan ada kaitan sama milky tea pearl. hehe. good luck kak!

Remy hazza said...

nak kasi segmen terbaru utk cheq kaq...... jgn marah tau!!!! he3

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Etuza Ezawarna said...

asalam kenal, datang dari blog remmy..followlah blog saya ya..

Nurfaezah Abdullah said...

singgah dari segmen yg sama :) follower #160.

jom follow http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Iha Zaliza said...

Jom menangis secara berjemaah cheq kaq (sebab tak menang) hihuhihu..

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~
161

Nory Zoulkefle said...

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

intanfirdaus247 said...

Salam yaya...sowi baru mai blog yaya...selamat bersegmen yer yaya..:))

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Elfirah LOng said...

dari segmen follow kembali

Mas Zull said...

assalamualaikum cheq kaq...selamat bersegmen..:)

tenku butang said...

dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog teman yea.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Nieyxzha Hassan said...

ala..dah tutup ker? lambat benor la nieza nak join ..huhu ^^

PuanZaniff said...

slmt bersegmen ye akak..
mn menghilang..lama xnmpk..rinduuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com