Followers

Saturday, March 16, 2013

Herbalife Distributor - Testimoni Herbalife


Selamat pagi..Lama tak update blog kan..Mekasih buat rakan-rakan yang sudi singgah & komen blog cheqkaq..Cheqkaq bz sikit..sebab sudah mula melibatkan diri dengan Herbalife secara part time..lg pon stok dah sampai..so kena buat banyak promosi..




Cheqkaq teruja untuk buat HERBALIFE bila dapat result bagus setelah sebulan lebih cheqkaq consume..Alhamdulillah..berat dah turun hampir 7kg..sekejap je kan?Alhamdulillah sangat2..En suami lak consume untuk tambah berat, dh naik dekat 4kg..Badan pon takde sekeping cam dulu lagi..Anak -ank pon minum..cuma along x suke sangat..Adik memang suke shake..Dia pon dh takde demam & selsema lagi..kalo dulu sebulan sekali mesti ade..Tambah pulak duduk umah pengasuh yang ramai budak-budak lain..sorang selsema terus yang lain jangkit..

Cheqkaq..hehehe..dh kecik sikit..Alhamdulillah

Sebelah kiri tu selepas, sebelah kanan sebelom..dah naik sikit..part dada & perut..:)


Adik yang suke shake

So pada sapa2 nak consume Herbalife, bole call cheqkaq atau email je..mariazul127@gmail.com..Jangan risau, Herbalife sesuai untuk semua peringkat umur..bukan yang tua je, baby pon boleh..bukan yang nk turun berat jer, nak naik berat pon bole..

15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah...yaya...patutlah lama menghilang...rindu bangat nih... tahniah sebab dah naik lagi satu peringkat...dan tahniah sebab dah berjaya dalam misi yaya nak turunkan berat badan tu...

*farah rindu yaya sangat tau...

Mas Zull said...

assalamualaikum cheqkaq....wah dah berjaya kurangkn berat badan yer...:)

Mar Haini Abdul Rahim said...

cheqkaq nak tny, kalau utk org stroke boleh ke ???

Chic Na said...

bagus ni. testimoni keluarga sendiri. ;)

Remy hazza said...

cheqkaq... tu dia... business women kota warisan.......semoga berjaya nanti.....

jom join segmen...
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/segmen-ayie.html

Mime MF said...

woahh turun 7kg..ini ohsemm..baguslah kan..:))

Nieyxzha Hassan said...

good luck cheq kaq dalam bisnes ni ^^

Cikgu Ma said...

wah...chaiyok2....dah slim la cheqkaq ^_^

Ratu Hatiku said...

semoga bisnes terus maju ya... wah..dah turun byk dah berat..tahniah :D

hainom OKje said...

diaorang kata hrga dia mahalkan cheq kaq

Deqla Manjew said...

hurm..padan la hilang lama..aktif berbisnes rupanya...hihi...chaiyok la kak!

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, semoga terus maju dalam bisnes yer ceqkaq..tahniah..

sabella mohamad said...

perghhh banyak perubahan kan . dalam masa singkat pulak tu . semoga cheqkaq berjaya dapatkan berat badan yg diingini ! tapi jgn sampai kurus kering pulak . hehe

intanfirdaus247 said...

serius yaya nampak sanagat anggun dan cantik tambah2 bila berat dah turun banyak…jelez okeh..hehe..yaya wat biz betol2 tau..In Shaa Allah yaya pasti berjaya

intanfirdaus247 said...

serius yaya nampak sanagat anggun dan cantik tambah2 bila berat dah turun banyak…jelez okeh..hehe..yaya wat biz betol2 tau..In Shaa Allah yaya pasti berjaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com