Followers

Friday, March 8, 2013

Selamat Hari Wanita


sumber : cikgudahlia

Assalamualaikum semua..Harini hari wanita kan?Selamat Hari Wanita untuk semua readers blog cheqkaq terutama WANITA!

Wanita jer tau..pondan tak termasuk yer..hehehe..Bangga kan jadi wanita..Selalu orang cakap 
"Disebalik kejayaan seorang lelaki, berdirinya seorang wanita!"
Dari dalam rahim wanita yang bergelar ibu, membesar dengan titisan susuan wanita yang bergelar umi, dibelai, dimanja, dijaga dengan penuh kasih sayang oleh insan yang bergelar WANITA..
Bagi lelaki pula..dh kawin pon nanti dengan WANITA juga..Wanita merupakan pendukung segala kehidupan dan kejayaan kita pada hari ini..

Yea!Bangga jadi WANITA!

Untuk semua wanita..cheqkaq tuju lagu ni yer.. WANITA dari SITI NURHALIZA..layan.........

WANITA

 Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Panila cinta tlah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini

Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang Maha Kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini

(Korus)
Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia


Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini




13 comments:

Nao Mei said...

hihi...selamat hari wanita juga untuk adik comel...wanita memang hebat...:)

Kakzakie said...

walau wanita selalu dikaitkan juga dgn airmata tapi wanita juga gagah mampu membesarkan benih umat manusia selama 9 bulan kan cheq kaq. Kakak pun bersyukur Allah jadikan kakak wanita.

Selamat hari wanita juga dari kakak buat cheq kaq.

Kila Lala said...

Cheq kaq!!!!selamat hari wanita :)

mama aryan said...

selamat hari wanita cheq kaq

CikZaniff said...

selamat hari wanita akak ku..:)

Deqla manjew said...

hai wanita...selamat hari wanita....hihihi

Chic Na said...

selamat hari wanita cheq kaq! ;)

Remy hazza said...

selamat hari wanita cheq kaq!!!!

sabella mohamad said...

bella dulu time kecik pernah merungut kenapa la aku ni jd perempuan . sbb bella membesar di klgn abang2 . dulu anti dgn warna pink , rambut kontot . tp skrg dah lain . rambut dah panjang sikit dan mula suka pink . hehe

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm knl dan slmt hr wanita sis.lah....ye ke duk kota wrsn he3..same area lah kite ni.sggh sini pn dr blog si remy tu hah he3...

seribupilihan said...

selamat hari wanita juga..:-)

QasehnyaRania said...

selamat hari wanita juga buat che kaq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com