Followers

Wednesday, April 17, 2013

Zero To Hero 2013, Bukit gambang Resort


Lamenyaaaaaaa tak update blog!!rindu cheqkaq tak??alahai..maklumlaa bz..harap2 takde laa yang merajuk kan..Cheqkaq bz dengan bisnes Herbalife skang ni..Menyampaikan misi nutrisi sihat untuk semua..smpai terlupa nk sampaikan untuk kawan-kawan blog di sini..Maafkan saye yer.........

13hb dan 14hb April 2013, cheqkaq pergi Bukit Gambang Resort..Ada training Herbalife yang dipanggil Zero To Hero..Banyak yang cheqkaq dapat belajar kat sana..walaupun dua hari je..tapi perkongsian dari orang-orang yang dah berjaya sangat bermanfaat dan InnshaaAllah akan diduplikasikan oleh cheqkaq dalam journey Herbalife ni..Cheqkaq tak sempat snap byk gambar sebab hp dah kehabisan battery..Kamera tak mampu lagi nk beli..(ececeh..sila nangis baca kenyataan sedey ni)

Herbalife memang luar biasa sebab perjalanan nya banyak dikuasai oleh Gen-H (Generasi Herbalife yang bawah 30 tahun)..Sedangkan cheqkaq dh 31 tahun..rasa cm dh lambat lak jumpe Herbalife..huhu..Takpelaa, Alhamdulillah, Allah pertemukan..kalo x jumpe terus??acanner??Dekat Malaysia dah tiga couple yang dah jadi President Team dari kalangan Gen H..Anak-anak muda yang berjiwa kental dan sanggup korbankan masa muda diorang demi menyampaikan misi nutrisi sihat..Income masing-masing dah ade yang cecah 160k sebulan..Agak2 nya kalo dapat duit sebanyak tu nk buat ape yer??Tapi seriously, bukan duit semata-mata yang dicari, tetapi ketenangan yg dicapai setelah berjaya membantu orang-orang yang sangat membutuhkan nutrisi sihat..Alhamdulillah Ya Allah, Kau telah berikan kami kekuatan tersebut..

Ok laa..ada gambar sikit untuk dilayan..

Cheqkaq & Mak Lang - Dinner Tema Arabian Night

Dinner diiringi nyanyian Araaaabbbb

Siapa kata org Herbalife diet??kitorang memang suke makan..=)

Menu

Salah satu sharing yg ada penyakit tumor..tetapi  sbb produk herbalife luar biasa, semuanya kembali ok dengan izin Allah

Budak ni ada ekzema..masa kecik sangat teruk keadaan dia..sampai tilam yang dia baring selalu ada darah macam kemalangan sebab kulit menggelupas kemerahan..

Ini laa dia budak atas tadi tu...Luar biasa kan..Subhanallah



6 comments:

Chic Na said...

cheqkaq... lama tak nampak. eh eh cheqkaq dah lain la. makin gojes. ;)

Deqla Manjew said...

amboiii lama kemain menghilang...rupanya ke bukit gambang resort dia p bertapa! haha.. cheqkaq sihat ??

Remy hazza said...

amboi...dinner sampai ke bukit gambang.......

che mid said...

Err.. kalau umur Che Mid dah nak 50 ni generasi apa pulak?...tak rela i tau..

intanfirdaus247 said...

lama x nampak yaya...hope yaya sihat selalu ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com