Followers

Friday, April 19, 2013

JOHAN - Segmen Kenali Saya Purple


Selamat pagi semua..Alhamdulillah..diberi kesempatan oleh Allah untuk update blog arini..Nak kongsi kegembiraan ini dengan semua orang..Alhamdulillah..Saya dah menang tempat pertama dalam Segmen Cik Cik Akak @ NaO Mei ..

Terima kasih ye cik akak, sebab saya dah terpilih sebagai pemenang..memang tak sangka..sangat best sebab Hadiah tempat pertama sangat WOWWW..hehe..

1. Top up - Celcom/Digi & Maxis - RM30.00
(Kalau pakai yang lain...cik akak tak mahu..hihi)

2. Novel Alaf-21
(Novel apa...masih Rahsia...hihi..)

3. Review Belog comel anda

4. Bloglist cik akak selama setahun dari tarikh segmen

5. Sijil Penyertaan ditandatangani oleh cik akak sendiri

Best kan??Sekali lagi terima kasih..Sebenarnya jika saya masuk segmen atau GA, bukan hadiah yang diiginkan sangat, tapi persahabatan dan support tu..kalau menang, tu dh kira "bonus"..ekekekeke..Mekasih yer sekali lagi untuk cik akak..jauh pos hadiah dari Sibu..Saya sangat2 suke & hargai sesangat!terutama bab sijil tu..hehehe


 

10 comments:

Kakzakie said...

Tahniah cheqkaq. Betul kakak pun sama kalau join tu bukan hadiah jadi tujuan utama tapi sekadar memeriahkah GA anjuran teman sesama blogger..

Ratu Hatiku said...

wah bestnya.. tahniah ya murah rezeki cheqkaq.. :D

Deqla Manjew said...

murah rezeki cheqkaq dlm berblogging... alhamdulillah.... ;)

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah cheq kaq...best2 hadiahnya...

Remy hazza said...

tahniah cheq kaq.....
amboi...sibuk pasang bendera ke.... sampai tak jenguk2 remy nie....he3...

Mas Zull said...

assalamualaikum cheqkaq...selamat bersegmen yer...:)

intanfirdaus247 said...

tahniah yaya...murah rejeki yaya ni..ameen

Hanif Idrus said...

Tahniah yek..aku tak merasa lagi nak hadiah 2 ni..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com