Followers

Wednesday, October 3, 2012

LUKISAN ALONG VS UMI..ALAHAI......HIHI..:)

Semalam masa kat rumah..lepas magrib dah boleh spent a few times tuk anak-anak..Tp tengok kan keadaan rumah bersepah dengan buku, pensil & pensil warna adik dengan along punyer keje..
Saje nak tarik perhatian diorang..saya pon ajak laa along melukis..Just lukis simple..mula-mula tu pikir gak nk lukis ape..kalo boleh nak lukis yang dia minat..hurm..pikir ~ pikir ~ pikir~..owhh,..lukis Patrick jer la!ahakssss..nk tengok ke hasil nyer...hihihi..


Boleh laa ..nampak laa muke patrick dia..hehehehe..patrick tgh marah katenye..hurmmmm....

Okay...kite lihat hasil umi pulak yerrrr......tu pon asyik kena tiru jer  ngan along..padahal x jadi pon..hahaha...
   
okey tak??dapat bintang lagi...hahahahah..2 x 5 jer  ngn anak..uhuk uhuk


Hahahaha..maaflaa..saya memang tak pandai lukis..even lukis mende senang pon..tak berseni sangat..setakat teman anak tu boleh laaa..Dah malam sikit bila tengok balik lukisan-lukisan ni, tiba-tiba macam pelik ada lagi satu gambar kat hujunggggg buku...bile masa pulak abi dia pulak yang datang "tambah"..ini hasil lukisan abi..


Itu laa dia..kalo nama lelaki, lelaki laa jugak..hehe..sempat dia lukis cmtu..

Anda kat rumah pulak macamane??pernah tak suruh anak lukis apa yang dia nak lukis dan tengok hasilnya..kalo kita tak tanya apa dia tu..mesti tak paham..tapi itu laa budak-budak..mak bapak budak pulak, lukis pon lebih kurang jer ngan anak-anak dia..hehehe..apa yang penting...KERJASAMA! hehehe,,bukan kerjasama saje..kualiti masa bersama tu yang penting..hargailah masa anda bersama orang tersayang...Salam sayang semua...


1 comment:

Selendang cinta said...

Nanti tunggu adik lak nk lukis ape..hehe..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com