Followers

Friday, November 30, 2012

CIK KAKI NOVEL....

Assalamualaikum..

Sekejap je mase berlalu, hari ni dh 30 November dah..sebulan telah berlalu..Disember pula masuk menjengah..membilang hari untuk memasuki tahun 2013..

Eh eh...dh macam tulis novel lak..hehe..ade ke bakat?memang takdelaa kot..^_-
Sajer jer..sebenarnya cheqkaq rase terpanggil untuk menulis pasal kaki novel ni haa..

Sebenarnya mase muda2 dulu..(alamak skang dh tua ke???), cheqkaq pon suke sgt baca novel. Bila bace novel cheqkaq rase macam ade di alam sendiri..alamak..seram la pulak bile ckp cmni..tak, bukan..bile kite bace novel, rase macam kita lak watak utama dlm tu..cam terbawak2 laa ke cerita penulis..tu maksudnya cerita penulis memaaang sangat bagus penceritaannya..

Salah satu tabiat buruk cheqkaq bile baca novel, memang x akan berganjak selagi novel tu tak habis..makan pon x lalu..nak g toilet pon rase sayang..dasyat tak??hahahaha..makenyeeeeeeee...cheqkaq dh bersara dari baca novel..hehehe..sbb dh kawen & ade anak2 ni x bole laa nk hadaaapp novel sgt..kalo hadaaap gak memang tak bau laa dapur cheqkaq..hehehe..

Office-mate cheqkaq ni ade sorang yang kaki novel..terkejut tengok koleksi novel dia..huhuhu..byk nyer..
kalo korang tengok pon terkejut agaknya..dia kate, dia start beli novel mase 2004 lagi..haaa..ni laa hasil simpanan novel dia 2004 hingga skarang..dh tak muat bilik dh..harini saje ade smpai lagi 5 buah..geleng kepala tengok..itu laa namenya hobi kan..dh hobi, takde orang pon yang bole sekat..
Mira..teruskan mengumpul novel yer.....ehehehehehe..

banyak nyer..



x muat rak dh ni cik mira oiiii



ni baru smpai arini..

Sesiapa yang nak jadi mcm cik mira kite ni bole laa slalu lawati FB dan blog di bawah
1.  fb karangkraff mall Karangkraf Mall
2. blog kaki novel Kaki Novel

P/s : skang ade jualan gudang karangkraf..diskaun sehingga 80% tau..jangan lepaskan peluang!!!


Salam Sayang



 
 

2 comments:

Ratu Hatiku said...

Mak ai...banyaknya novel.. Dulu masa blm khwn rajin gak baca novel nie tp skrg xdpt masa mcm dulu.. :P

Selendang cinta said...

Betol tu..kalo bujang bole laa ade hobi cmni..dh kawen xdpt nk bace novel dh..bace buku masakan lak..alamak..hehe..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com