Followers

Tuesday, June 4, 2013

BETAPA KU MERINDUI MU..........................


Salam sayang buat semua..salam penuh kerinduan..Ada yang merindu cheqkaq tak..cheqkaq memang rindu glerrrwww kot kat korang..cume memang takde masa sangat-sangat nak update blog..skang tengah sibuk dengan preparation untuk AGM di JMB Pangsapuri Megah Villa ni..meja pon bersepah-sepah dengan macam-macam barang..sebelum ni, sibuk dengan audit..

Sibuk dengan herbalife pun ya jugak..hurmm..bila tah yang tak sibuk..takpelaa, bersusah-susah dahulu kan..;)

14hb ni cheqkaq akan ke Bangkok, Thailand..Nak pergi event terbesar dalam herbalife..kat situ, mungkin akan himpunkan 28,000 orang Herbalifer seluruh Asia..Tambah-tambahlah kebizian diri cheqkaq sekarang..mana tak nya, 4 hari selepas balik dari Bangkok, ada AGM kat JMB tu..so, sebelum pergi, minggu ni kena pulun gak kerja habis-habisan..:(

Cheqkaq rindu sangat nk BW ke rumah kawan2..Huhu..InnshaaAllah, kalo ada kelapangan akan pergi gak..slow-slow..

Eh..ade yang nak pesan ape-ape ke ?nak g Thailand ni..hehe..

Passport dah siap..:)

Meja cheqkaq yang bersepah & tak pernah surut kot dari paperwork..huhu

12 comments:

PuanZaniff said...

rindunyaa kat chqkaq..bz beno skrg ye..
pape pon..jg kesihatan & senyum2 selalu k..p thailand..bestnya..

Deqla Manjew said...

rindu cheq kaq gakkk... wahh nk pi thailand... bz bebenor la ye.. nak souvenir bole? hihi..

Kakzakie said...

Busy yg menunjukkan ada perkembangan +ve ok cheqkaq. Tahniah dari kakak. Pergi thailand balik bawa gajah jgn lupa. Aha macamana boleh tak? hihi...

hafiz hafizol said...

meja yg bersepah menunjukkan tahap kebusy an.. huhuk.. :P

Nao Mei said...

Cik akak nak tempah apa ye....
senang je...
cik akak doakan selamat pergi & kembali je ...:)

intanfirdaus247 said...

Salam yaya.rindu yaya..:( apapon akak doakan yg terbaik buat yaya..dan yg pemting moga yaya berjaya..ameen..g bangkok take care tau...muah

hainom OKje said...

Nak pesan doa cheqkaq selamat pergi dan balik..... Chewah! Hehe

Hanif Idrus said...

Wah!!!!!! Hebat herbalife!!!!!

boni kacak said...

hurm.. bawak balik sorang maid untuk saya ye cheq kaq.. hehehehe

Maria Firdz said...

wah.. bestnya... semoga terus sukses.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK KEKAL CHEQKAQ@cintaitupasti.blogspot.com